Kajaus kesälomalla 2002

Kajaus lomailee 2002.


Siitosori
Videot
Luonne

Hoitotiimi

Jälkeläiset:
Sorajouhi
(2004)
Tulikipuna
(2005)
Lakeus Kuunsäde
(2007)
Taika Tami
(2007)
Runotyttö (2008)

SuoRan Pistekilpailu 2001
1. Jukka Martikainen Lerkkana PKUR 632.8
2. Kirsi Hagner Jaime YR 546.8
3. Minna Nikmo Pellervo LRR 347.7
4. Mikaela Lindh-Lamminen Taival TSR 303.0
5. Kaisa Kähö Satso HubS 286.8
6. Laura Leppäkorpi R.T. Kajaus TRS 279.6
7. Marko Björs Sutenööri UHU 240.4
8. Minna Nikmo Murron Valo LRR 239.7
9. Nina Dunder Hermeli TRS 236.0
10. Helimaija Pakarinen Kihin Källi KopRa 209.7

 

Maalissa, Niinisalo 1998

Maalissa, Niinisalo 1998.
(Kuva: Eero Parma)

 

Joulukuu 2002:
Laura ja Kajaus toivottavat kaikille ystäville, tuttaville ja tukijoukoille

Rauhallista Joulua ja Onnea tulevalle kaudelle 2003!

Marraskuu 2002:
Kävimme Niihaman kansallisissa estekisoissa testaamassa ratsukon toimivuutta melko pitkän tauon jälkeen. Hyvältä tuntui, vaikka lankku putosikin.

Lokakuu 2002:
K on ollut virkeällä tuulella ja rokotusloman jälkeen hyvinkin kiinnostunut työnteosta. Ikävin uutinen tuli Piirron Puten omistajalta Minnalta; Piitu oli luonut varsansa, ja meitä kaikkia harmittaa kovasti. Varsasta olisi varmasti tullut hieno, ja luultavasti estelahjoja ei olisi puuttunut.


Syyskuu 2002:
Syksy alkoi perustyöskentelyn merkeissä. Lomailu oli laskenut kuntoa hieman liikaa ja pääsimme jälleen hiomaan siirtymisiä sekä tekemään pitkiä maastolenkkejä. Syyskausi on suunniteltu melko koulupainoitteiseksi, sillä hyvin läpiratsastettu hevonen hyppää myös hyvin.

Kajaus kävi varmuuden vuoksi klinikalla tarkastettavana, ja röntgenkuvien mukaan takasissa ei ollut mitään luumuutoksia ja eläinlääkärin mukaan jalat ovat erinomaisessa kunnossa. Rasitusvammakin oli parantunut kotikonstein.

Elokuu 2002:
Ylistaron kisat menivät kokonaisuudessaan ihan mukavasti. Lisää voi lukea kisapäiväkirjasta. Valitettavasti K sai pienen rasitusvamman takajalkaansa ja joutui jälleen tauolle. Tietysti huonoimpaan mahdolliseen aikaan. Emme päässeet harjoittelemaan riittävästi Ruoveden kenttämestaruuskisoihin, joten ne päätettiin jättää väliin.

Heinäkuu 2002:
Jänne ei ole onneksi reagoinut kilpailuista tai erilaisista pohjista, joten kilpailukalenteria on voitu katsella rauhallisemmalla mielellä. Nyt K lomailee hieman ja kokeilee siitosoriin uraa. Seuraavat kilpailut ovat vasta heinäkuun loppupuolella Ylistaron estemestaruuksissa.

Maaliskuu 2002:
Kajaus on viettänyt alkuvuodesta sairaslomaa riehuttuaan tarhassa. Nyt ollaan keskitytty peruskunnon nostamiseen ja perustyöskentelyyn sileällä. Jalka ei ole reagoinut rasitukseen, joten toukokuussa pääsemme toivottavasti jo hyppäämäänkin. Loma on kuitenkin tainnut tehdä K:lle hyvää, sillä nyt se on innoissaan kaikesta työnteosta.

Mitään varsinaista kilpailusuunnitelmaa tulevalle kaudelle ei vielä olla tehty - katsotaan pikkuhiljaa, miten valmentautuminen sujuu ja tehdään päätökset vasta sen jälkeen. Alkukaudesta taitaa tulla koulupainotteinen, sillä jalan on annettava parantua rauhassa.

Masentavaa alkuvuotta piristi kuitenkin SuoRan pistekilpailun kuuden sija ja valtava pokaali Suomenhevosliitolta palkinnoksi parhaalle kenttähevoselle 2001.

Valmentajina toimivat yhä Riikka Heikkilä (koulu), Salla Parma (este, kenttä ja koulu) ja Arto Vahtera (este). Salla pitää tunteja viikoittain, Riikka ja Artsi valmentavat hieman harvemmin.
Etusivu | Ajankohtaista | Historia | Kilpailut
Suku | Linkit | Yhteystiedot | Vieraskirja
© Laura Leppäkorpi